BondeZaidalifahDotCom: "First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek"

"First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek"

12:00 pm


Jom follow Bonde join GA By Cik Itah
GA ke dua untuk hari Ini...

{Klik Banner untuk Join}





Syarat giveaway :

1. Buat entri bertajuk "First Giveaway By Cik Itah | ramaramapendek".

2. Copy banner diatas, pastekan dalam entri korang dan backlinkkan ke entri ini.

Cara copy gambar :
Klik kanan - Save Image as - simpan dekat mana-mana folder korang dan upload dalam entri
atau

Klik kanan - copy image location - upload from url

3. Tinggalkan link entri penyertaan korang ke ruangan komen entri ini.

4. Follow blog

Cik Itah , Ruqaiyah Amanina dan Mira Syaa.

5. Like page

ramaramapendek , greenhousera dan Mira Syaa


6. Follow Instagram (Optional)

Ruqaiyah Amanina


Nota* Mohon semua peserta untuk jujur dan ikut semua syarat giveaway ya. Tak mau tipu-tipu. Kalau ada nak tanya apa-apa boleh PM aku dekat facebook [Cik Itah] atau email [itahpkk@gmail.com] Terima kasih :)

Nota* Syarat follow/like/add akaun Facebook/Twitter/Instagram dikecualikan buat mereka yang memang takda akaun sahaja, yang ada akaun tolong jujur. tQ !

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

14 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. Tq Farah :) Rajin singgah sini..

      Delete
    2. rajin2 singgah kat saya pulop kak farah

      Delete
    3. Farah ade permintaan tu he he he

      Delete
  2. cik Itah buat GA lagi..woww...god luck

    ReplyDelete
  3. rajinnya Bonde join GA... hehehhee..
    Good luck ehh... :)

    ReplyDelete
  4. Good luck
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/first-giveaway-by-cik-itah.html

    ReplyDelete
  5. Good Luck
    singgah dari segmen yang sama

    http://khudrihalim.blogspot.com/2015/06/first-giveaway-by-cik-itah.html

    ReplyDelete
  6. salam. terima kasih sudi join. all the best. mohon semak nombor penyertaan ya :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN