BondeZaidalifahDotCom: DUSHMASH ESOK SEKOLAH YEA....

DUSHMASH ESOK SEKOLAH YEA....

1:13 am

Salam selamat malam...

DUSHMASH ESOK SEKOLAH YEA

Ini khas Dushmash untuk adik-adik yang bakal sekolah esok dari kakak Fatin....

Selamat kembali ke sekolah dan belajar rajin-rajin :) Esok mula sekolah... dah tak cuti tau!

video

Baca entri yang lain

20 TEGURAN MEMBINA

  1. Hehe. Kak Fatin buat dubsmash =D

    ReplyDelete
  2. ha ha ha comel tak kak Sha, Fatin buat tu...

    ReplyDelete
  3. comel..tp kan bonda, dubmash ler..hehe

    ReplyDelete
  4. dubsmash lee bondee. alolololo, comelnyaa fatin.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dubmash Min buat 1 he he he mesti comel

      Delete
  5. comel je Fatin,suka jgk layan hanis anak pcl dgn dushmashnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha comelkan!
      PCL pon layan dushmash

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN