BondeZaidalifahDotCom: DRAMA ISTERIKU BUKAN TUKANG MASAK

DRAMA ISTERIKU BUKAN TUKANG MASAK

1:05 pm



Isteriku Bukan Tukang Masak...

'Isteriku Bukan Tukang Masak' adaptasi cerpen dalam novel Melodi Cinta oleh Armisya Syamira

2 dari 10 cerpen di buku MELODI CINTA edisi 1 diadaptasi ke drama. sudahkah anda memiliki koleksi cerpen dari penulis-penulis terbaik di MELODI CINTA terbitan Karyaseni?

Tajuk: Melodi Cinta Edisi 1


IMG_20150618_204555.jpg

Para Pelakonnye :
Lakonan Zara Zya, Ajak Shiro, Ungku Ismail Aziz, Elizad Sharifuddin, dan Wan Sharmila. Bersiaran pada hari Sabtu ini, 20 Jun 2015 jam 10 malam di saluran Astro Prima (105) dan Astro Maya HD (135). 

Semua pelakon dalam Drama ni memang sweet dan semuanye pernah melakonkan watak dalam adaptasi novel.

Nampak sangat sweet dan gadingan yang serasi sekali.








P/S :

Nanti nak beli Melodi Cinta yang memaparkan cerpen-cerpen pendek dan bakal ada yang diataptasi.

Baca dan tonton :)


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. smalam tgk kat kampungl kelakar! dan sweet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. FR kena buat camtu dgn wife..
      sweet sweet gituuuuu... :p

      Delete
  2. ajak shiro boleh tahan berlakon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kene watak ajak Shiro ngan Zara Zya...

      Dia panggil Isteri dia Ayanggggggggg he he he

      Delete
  3. Replies
    1. Nak Bonde Share link kalau dah ade tengok eh

      Delete
  4. Replies
    1. Nanti Bonde share link kalau dah downloud

      Delete
  5. Yessssss Bonde...share link please....
    Nak tengok sesangat.... :p
    maklum lah umah takde ASTRO... hehehhee...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN