BondeZaidalifahDotCom: WE ARE OPEN NOW MITSUI OUTLET PARK KLIA SEPANG

WE ARE OPEN NOW MITSUI OUTLET PARK KLIA SEPANG

5:27 pm

Assalamulaikum

Jom kita ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang... sempena pembukaannya hari ini 30 Mei 2015.

Dari pagi lagi kawan-kawan dok bakar semua cerita pasal Mitsui Kat group whatsapp... rasa tergoda nak kesana... bkn nak shopping nak jalan-jalan...

Macam JPO kat johor tu , Bonde tak pernah sampai pon sedih jer... Ni dah dekat apa salah kita pergi tengok kan!

Lagi pon dia punya sale sempena pembukaan boleh tahan..mengoda...macam iklan shopping on line kat FB bukan 40% bukan 50% tapi 70 %



Ada macam-macam outlet didalamnya.. Malam nnt nak pergi dan cuci mata... sebabnya dah dekat pon dari rumah Bonde lebih kurang 15 Minit jer sampai lah ke Mitsui Outlet.





Tak perasan ada iklan ni.... 


~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. err...bonde post ni bru ummul tahu..hhihihihi klaau tak sampai sudah mmg tak tahu ada mitsui nih..hihhihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bonde ada bg tau kat Telegram jom Shopping Mitsui Outlet KLIA Sepang

      Delete
  2. nak g ni nk kena sediakan wang besar bbyk bonde .hehe

    ReplyDelete
  3. menarik ni..duit mau ada ler..hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN