BondeZaidalifahDotCom: [ TOLONG LIKE SIKIT PIC #19 ]

[ TOLONG LIKE SIKIT PIC #19 ]

11:31 pm

Jom baca....

Pihak My Beauty Herbs telah berpeluang memberikan 50 bloggers ini mencuba sendiri WHITENING INTENSIVE BOOSTER SKINCARE dan kini tibalah masa untuk mereka menceritakan pengalaman 'Susah Senang' mereka kepada semua. Yang penting PELBAGAI HASIL & PENGALAMAN juga PERASAAN GEMBIRA yang berpuas hati dengan WHITENING INTENSIVE BOOSTER SKINCARE INI.

Jom ikuti kami membaca setiap coretan mereka.Like dan share jika anda pun teruja dengan pengalaman mereka.

Terima Kasih kami ucapkan kepada blogger-blogger yang sudi dan berani menerima cabaran WHITENING INTENSIVE BOOSTER SKINCARE INI.. Cabaran ini terhasil dengan kerjasama : www.mialiana.com ( TQ Mia Liana )

Alhamdulillah bonde tersenarai dalam list Review tersebut...

Hari ni... bonde terpanggil untuk buat semakan keatas contest ni... saje-saje nak semak, dah ada berapa like untuk pic #19.. 

Bila semakkan dibuat, Like yg tertera di pic #19 berjumlah 63 sob sob sob...
nampaknya persaingan sengit untuk GA ni.... bikin hati jadi dag dig dug...

baiklah bagi yang belum like, dan rasa tak sabar nak like boleh klik link kat bawah ni...

[LIKE PIC BONDE #19]



kalau ada yang berminat nak order produk diatas... ini panduan untuk anda semua....

WHITENING INTENSIVE BOOSTER SKINCARE (WIBS) memang berkesan!.

Skincare berasaskan marine plant stemcell ini mampu merubah kulit ke lebih gebu, mulus dan merawat segala jenis masalah bentuk muka seperti kedutan, jerawat, parut, kulit kering, kulit berminyak dan tidak sekata. Produk kami 100% Berkesan, Tanpa kesan sampingan, 100% lulus KKM.

Untuk rundingan & pembelianHubungi Pakar Kami:www.fb.com/messages/mbherbs
Whatsapp :+6 01128090446 /+6 0122239447

Pembelian Secara Terus :
Taip sms WIBS ke +6 01128090446
Beli di web : www.mybeautyherbs.com.my

terima kasih kerana sudi like pic #19

 ~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN