BondeZaidalifahDotCom: REVIEW 6 : THOYIB CAFE BANDAR BARU NILAI

REVIEW 6 : THOYIB CAFE BANDAR BARU NILAI

11:49 pm


Jom review....



Dimana Thoyyib cafe beraqda :
terletak di alamat : PT 7192, Jalan BBN 1/2E, Putra Nilai, 71800 Nilai
Lokasi berdekatan dengan Bank Islam BBNilai, The Aston Hotel BBNilai dan Giant BBNilai
Bila cafe ni buka yea...
Waktu Operasi : Mon - Sun : 8:00 am - 12:00 am

Thoyyib Cafe oleh Ain dari blog dramaticuniq.blogspot.com baca review penuh di [dramaticuniq.blogspot.com]


Apa menu yang menarik jom kita tengok...

                               Thoyyib Cafe, tempat makan best, tempat makan popular, bandar baru nilai, hotel the aston, giant nilai, white coffee sedap, buffet ramadhan

wahhh macam-macam ada rupanya :)

Thoyyib Cafe, tempat makan best, tempat makan popular, bandar baru nilai, hotel the aston, giant nilai, white coffee sedap, buffet ramadhan

Antara menu yang menjadi pilihan Ain wow menarik kan!


                               


Jom kita tengok apa kata Ain dan dah selalu datang ke Thoyyib cafe
Kelebihan Thoyyib CafeMakanan sedaaaaaappppp....!!White Coffee terbaikk... WAJIB cuba tau..Suasana ala cafe eksklusifLayanan mesra dan pantasPilihan menu pelbagai dan mengiurkanBeroperasi dari pagi sampai malam (berakfast, lunch, tea-time, dinner, supper)
Kawasan strategik.. mudah dicari..Ruang parkir kereta banyak dan selesaPada bulan Ramadhan, ada buffet berbuka puasa yang SUPER AWESOME...!! harga berpatutan, pilihan makanan banyak dan sedap-sedap tapi yang penting Surau juga disediakan... :)


Jom LIKE fanpage facebook Thoyyib Cafe untuk maklumat lanjut

THOYYIB CAFE

 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Nampak sedap food dithoyyib cafe ni. Nama pum dh unik..

    ReplyDelete
  2. malam malam tengok makanan tetiba lapar

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ewan... Nnt boleh food testing... Jom kita ramai2 ke Toyyib Cafe

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN