BondeZaidalifahDotCom: REVIEW PROGRAM SANTAI BERSAMA KAK UMIE DAN MAJALAH LISA BULAN MEI.....

REVIEW PROGRAM SANTAI BERSAMA KAK UMIE DAN MAJALAH LISA BULAN MEI.....

12:40 am

Jom REVIEW.... 

Assalamualaikum dan selamat malam.....

Masih Ingat tak bonde ada share entri mengenai program  [ JOM SANTAI BERSAMA KAK UMIE ]tgk banner kat bawah ni yea... mesti ingatkan. Terima Kak Qaseh dari Teamumieofficial kerana pelawa bonde untuk Join Majlis/ Program Jom Santai Bersama Kak Umie.


Majlis ini di adakan bagi mini pelancaran novel sambungan Kerana Terpaksa Aku Relakan 2@KTAR2Sambungan novel tersebut ialah.. Bila Terlajak Sayang @BTS


  sambungan  

Tahniah Kak Umie Atas lahirnya novel sambungan KTAR2..
untuk novel yang kedua ni, mesti semua dok bayang muka Abang Zen je kan! sebab dah ada icon KTAR 1,


kalau dah lupa, meh Bonde ingatkan balik Pelakon-Pelakon KTAR 1

Amar Baharin- Tajul Razin

Izreen Azminda- Indah Halina

Shafiq Kyle -Tajul Fahin
Afdi Ashraf - Tajul Zahin
Nadia Aqilah-Zawati
Dian P.Ramlee- Dato Safiya

Image result for pelakon kerana terpaksa aku relakan

Baiklah ambik feel Abg Zen & Indah kejap.. hi hi hi

Nak sambung cerita Jom Santai Bersama Kak Umie... Lokasi Jom Santai Bersama Kak Umie adalah di Restoran Istana Bambu




Restoran Istana Bambu memang cantik terselah suasana kampung..
yang paling Bonde suka ada Tapak Semaian Padi bersebelahan surau...
tapi padi belum ada masa nih mungkin belum masa berbunga.



Dapat bergambar dengan Pengarah Aima Aizal Yusof Drama KTAR1

Walaupun seorang pengarah, Bonde suka dengan perwatakan beliau yang sangat peramah dan mudah tersenyum... Tak sempat nak temuramah lebih lanjut...fokus pada majlis mungkin satu masa nanti...
(Eh sejak bila blogger jadi wartawan pulak ni)


Hadiah Untuk Aktiviti Teka Dialog...

Bonde suka aktiviti ni...semua kene teka dialog dari semua novel Kak Umie...siapa x baca x boleh jawab he he he
Syukur dapat teka dua kali...dan betul, dapat 2 hadiah... Walaupun boleh jawab banyak soalan... tiba-tiba jawapan hilang.. tak terkeluar nama yang dimaksudkan... dan untuk novel mana? Tak baik tamak, soalan yang lain bagi peluang dekat orang lain teka pulaklah....


Hadiah Untuk Aktiviti Selfie 1 Jam tajaan LISA Malaysia

Post gambar-gambar dekat Intagram dan mesti ada tulisan Lisa/tak kira apapun mesti ada banner, majalah LISA, Lencana LISA, Hash taq (#)
#LISAMALAYSIA
#Jomsantaibersamakakumie
#Bts
#Karyaseni



Contoh gambar selfie kami he he he Bonde dengan Farhana

Aktiviti bersama Lisa..main makeup-makeup @ makeover tapi x boleh pandang muka orang yang nak di makeup tu... 

(haaaaa cam mano tu... dapat tak bayangkan... acara ni mmg best sangat...)
Kene ada pasangan...dan pasangan Bonde mestilah Farhana.. nama kumpulan kami Super Pinky he he he
Yang best semua yang masuk aktiviti ni dapat hadiah... rugi siapa tak masuk... yeaaa Syukur Alhamdulillah...




Ini ialah hasil dari aktiviti tersebut....
~Teka Dialog
~Cabutan Bertuah
~Makeover by LISA
~Yang dalam kotak tu hadiah dari Kak Umie 
(ada satu aktiviti bonde tak dapat hadiah... hu hu hu cari harta karun)

                                  
Untuk aktiviti bersama LISA Malaysia...

ada keluar kat majalah LISA edisi Bulan Mei jadi jangan lupa beli LISA bulan Mei tau....popular kejap he he he
Baiklah rasanya aktiviti kali ni mmg seronok sangat bagi bonde yang pertama kali menyertai majlis yang macam ni memang teruja sangat...


Terima Kasih diucapkan kepada Penaja hadiah pada Majlis tersebut:

Image result for logo penerbitan karyaseni
Penerbitan Karya Seni


LISA Malaysia 
(cover bln Mei)

Kopi Kapal Api





Lot 841-842, Jalan Hulu Kelang - Ampang

68000 Ampang. Selangor Darul Ehsan


Weekdays - Open from 12PM to 1030PM
Weekends - Open from 12PM to 1130PM






PANJANG UMUR NAKPERGI LAGI PROGRAM YANG MACAM INI :)
 ~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

17 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. Nizam memanglah seronok dapat banyak hadiah tu... hi hi hi

      Delete
  2. istana bambu ni saya pernah pergi berbuka puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Istana Bambu bila berada disitu terasa kedamaian berada di kampung

      Delete
  3. bonde..seronok tengok kemeriahannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kathy mmg meriah banyak dapat hadiah...
      Bonde senyum riang

      Delete
  4. Syoknya bonde..jumpa penulis novel serta beramah mesra dengan beliau... untungla~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Along mmg seronok sgt majlis ni... alhamdulillah...

      Delete
  5. nak ikut la Bonde kalo g lagi..hihi

    ReplyDelete
  6. waahhh bestnyaa dpt jumpa pelakon... dpt hadiah waaaaaa

    ReplyDelete
  7. bestnya bonde dapat ke majlis seperti ini

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN