BondeZaidalifahDotCom: REVIEW KC :SELALU KAK LONG KAWASAN.. JOM KENAL DENGAN KAK CIK KAWASAN PULA....

REVIEW KC :SELALU KAK LONG KAWASAN.. JOM KENAL DENGAN KAK CIK KAWASAN PULA....

11:00 am

Assalamualaikum... dan Selamat Pagi

Kali ni nak Review Ahli EFG yang macam comel jer, macam comel jer...iaitu

Review Seterusnya adalah KC a.k.a kakcik.



Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti

KC yang ramah dan mudah mesra, menjadi mangsa usikan dan dia juga apa kurangnya suka mengusik juga.



KC dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon tiada gemuknya.



KC yang tua dari usianya daripada ramalan how-old.net HAHAHAHAAA



KC dan trademark senyum colgatenya tiada berpisah juga. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak EFG. 



Rupanya model colgate sejak dari sekolah lagi.



Bercita-cita menjadi cikgu/pensyarah/ngajar tuisyen atau sewaktu dengannya.



Berblogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik!

KC yang aktif berbelog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsapp merupakan pelajar yang cemerlang dalam akademik dan juga dikenali sebagai Polis Typo dalam EFG.. 




Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com.



Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu.
Sehari KC tiada, ramai je cari dia.. blog KC kita ni ade pelbagai info.. nak tahu apa infonya? kenalah terjah blog www.sayidahnapisah.com .

Berpegangkan Prinsip Hidup :

"No matter what people say, i know what i am doing and Allah will be always there for me"

Bulan lepas Bonde ada buat GA Bloglist JJCM yang bestnya KC join sekali 3 Review nak tengok review KC boleh klik link dekat bawah ni.

seoul garden

HotPot Seoul Garden - The Mines, Shopping Fair, Serdang,Selangor 


Chocolate snow ice & Peanut Glutinous Ball , The Mines Shopping Fair, Serdang, Selangor


almond caramel pretzel auntie anne's

Auntie Ann The Mines Shopping Fair, Serdang, Selangor 

Haaaahhh Dah tengok Review KC nampak sedap je kan!... Bonde pon turut tergoda dan dah siap terjah Seoul Garden yang dekat D'pulze Shopping Mall, Cyberjaya.


Doa Bonde buat KC.. 

"Rajin-rajin belajar, Jangan malas. Moga menjadi anak yang menjadi kebanggaan Umi dan Abi Yea.

KC Comel, moga sentiasa sihat dan ceria selalu..

Bonde dan EFG sentiasa mendoakan yang terbaik...InsyaAllah, Aamiin.

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Pergh..... KC!! Pergi the mines,awat xajak along?huhu

    ReplyDelete
  2. atototoototooooooo bonde. best nya nasihat bonde. rasa nak nangis. rasa nak peluk bonde jeee. hehehehe

    love u bonde muah!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muah2 khas untuk KC moga jadi anak yang baik

      Delete
  3. lupa nak beritahu yg kc seorang yg nakal eh?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN