BondeZaidalifahDotCom: SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

3:47 pm



Jom .... WALKAWAY

Assalamualaikum selamat petang....

Ok Bonde ambil kesempatan petang ni nak turut serta bagi sokongan rakan EFG buat Segmen... Nama Segmen bukan main hebat... SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Jom klik Banner untuk join

Catwalk_Next_Top_Model

Tujuan segmen ini:

Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.

Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.

Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.

Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger

Syarat-syarat


Mestilah mempunyai blog


Follow blog Papaglamz.com yang berwajah baru sekarang ni


Like FB page Papaglamz yang ada di sidebar sebelah kanan tu.


Follow instagram Papaglamz sekiranya ada.


Buat entri tajuk dia SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ
dan letak banner di dalam entri serta backlink ke entri ini.

Letak link entri di dalam ruangan komen

Itu sahaja syaratnye. Mudah kan. Apa lagi jangan tunggu lama-lama. Jom create new entri, update entri tentang Segmen ni.

PAPAGLAMZ TUNGGU KAT ATAS STAGE NI TAU


#PITAM #PENGSAN

#BONDESENYUMRIANG

Baca entri yang lain

43 TEGURAN MEMBINA

  1. singgah sini nak jemput join segmen saya :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  2. DSYS : http://jmbelog.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  3. all the best bonda senyum riang !

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dan bersegmen kita di
    Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz Semoga terpilih nanti.

    ReplyDelete
  6. Ainaa datang catwalk dari http://www.nikainaa.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html ^_^

    ReplyDelete
  7. k.wana catwalk sini...dari segmen yg sama ...

    http://syazrim.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  8. Faizal @ Papaglamz, [05.05.15 21:51]
    Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

    ReplyDelete
  9. Mimi catwalk sini pulak. Dari segmen yang sama :D

    http://syamimirosnee.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  10. hai hai !!
    MG blogwalking sni ..
    have a nice day ^__^

    btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

    tqsm! xoxo

    ReplyDelete
  11. Bonde..along singgah lalu... selamat berjalan macam kucing ya? haha :)

    ReplyDelete
  12. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..
    Salam perkenalan
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan awak. Saya datang dari pentas yang sama. Selamat bersegmen awak...

    http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html?m=1

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz...
    done follow di sini...selamat berblogging
    www.saifhaqiem.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz...
    done follow di sini...selamat berblogging
    www.saifhaqiem.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Singgah catwalk dari segmen yang sama
    Selamat bersegmen http://amsran85.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  19. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  20. Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  22. Singgah dari segmen yang sama.

    Jom catwalk ke blog saya pulak :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  23. salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

    http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

    ReplyDelete
  24. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN