BondeZaidalifahDotCom: REVIEW 5 : SEOUL GARDEN, THE MINES SHOPPING MALL

REVIEW 5 : SEOUL GARDEN, THE MINES SHOPPING MALL

1:00 pm



Jom RIEW...

Terima kasih... Bonde nak ucapkan Pada KC kerana sudi turut serta dalam segmen "Pencarian Bloglist JJCM"


Kali ni kita ke Korea menikmati makanan cara Korean... haaa ramai terbeliak mata tu...he he he KC jjcm ke Seoul Garden @ The Mines Shopping Mall..
Sekarang ni mana-mana pusat membeli belah sudah ada restoran Seoul Garden ni....
"Bonde mmg teringin nak cuba suatu hari nanti... he he he" sebab dah ada dekat D'Pulze Shopping Centre... dekat dengan pejabat Bonde di Cyberjaya.
OK untuk untuk info lanjut boleh baca sini : [ SEOUL GARDEN , THE MINES ]
Sebelum makan mari tengok Info harga dulu....


seoul garden

Makan secara Buffet boleh pilih apa yang disukai...

                                         Seoul Garden, Malaysia 
                                         Seoul Garden, Malaysia






                      
  







Nie Cik KC...Peace Sekali

                                         seoul garden

Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. sedap nye bonda . terkejut tetibe ada muka kc kat sini . hahaha

    ReplyDelete
  2. amboi muka budak nakal d sini...nampak sedap aje makanan tu semua...

    ReplyDelete
  3. untung r KC dapat makan seoul garden

    ReplyDelete
  4. wah wah, siap ada KC sekali. hehehhe.. xtahu lak ada segmen JJCM T__T baru kenai dengan bonde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amj J bonde nak lanjutkan segmen kalau nak joinlah nnt :)

      Delete
  5. Replies
    1. Jomm CN kat Cyber dah ade boleh kita try bersama2

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN