BondeZaidalifahDotCom: REVIEW 3 : CHAR KUEY TIOW KATEGORI 4.5 BINTANG.....

REVIEW 3 : CHAR KUEY TIOW KATEGORI 4.5 BINTANG.....

11:56 am

Jom REVIEW....

Assalamualaikum Semua....


Baiklah kali ni bonde nak review JJCM Dari Anis rakan di EFG....Terima Kasih Anis, sudi turut serta "Pencarian Bloglist JJCM" Anis kongsikan Char Kuey Tiow Sedap @Batu Berendam Melaka.. Bonde pon pernah JJCM kat situ, tapi Bonde minum coconut shake je...
Kalau nak tau info jom baca kat Blog : [CHAR KUEY TIOW SEDAP]




cocnut shake batu berendam, char kuey tiow paling sedap, udang segar,
Terliur tak ?
Nampak Sedap dan menarik kan!


Anis ada info selain char kuey tiow ada menu lain juga yang menarik disitu...seperti kuih muih dan mee rebus... tak nikmat makan rasanya, kalau tak minum coconut shake sekali...

selamat mencuba semua...


terima kasih Ain... sudi turut serta dalam "Pencarian bloglist JJCM"




 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. memang kesukaan pcl sekeluarga , kita ni sampai dah boleh masak resepi sendiri cahr kuey teow pasal nak makan selalu kat rumah,...haha, Nanti bila2 pi Melaka boleh cari..

    p/s .. blog Bonde semakin riang ..tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PCL...

      Air tangan isteri lebih sedapkan! tak boleh lawan hi hi hi

      Kalau ke Melaka boleh cuba kat sini nnt he he he

      Delete
  2. sodapnya char kuey tiow! saya suka makan... tapi nak makan selalu tu tak la. heheheh

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN