BondeZaidalifahDotCom: REVIEW 2 : MAMA-MIYA COCONUT ICE CREAM

REVIEW 2 : MAMA-MIYA COCONUT ICE CREAM

1:52 pm

REVIEW 2 DARI [KHATY] TQ SUDI JOIN... ''PENCARIAN BLOGLIST JJCM" 

ASSALAMUALAIKUM.... SELAMAT TENGAHARI..

CUBA TENGOK KAT LUAR TU... PANASKAN.. MAKAN APA SEDAP MASA PANAS NI... SEMUA YG BERUNSURKAN ICE MMG SEDAP JER MAKAN TIME NI KAN..... HOOO LAAA NIKMAT RASANYA....
OK KALI NI NAK REVIEW JJCM  [KHATY]...MAMA-MIYA COCONUT ICE CREAM
KALAU PI PENANG JANGAN LUPA PEKENA MAMA-MIYA COCONUT ICE CREAM CUBA TGK PIC DIA TANGKAP LELEH TAU!

NAK TAU LOKASI DIA... INFO DARI KHATY:

Tak susah pun nak cari,gerai kecik ada berdekatan dengan penang heritage,atau pun dekat dengan kedai emas HABIB ataupun lagi,dekat dengan kawasan Masjid Kapitan..sambil makan ais krim,khaty pun buat sesi temu ramah ckit,


                                         mama miya coconut ice cream penang habib masjid kapitan murah nasi kandaq pasemboq

              TENGOK SAT CARA PENGHASILAN....MAMA-MIYA COCONUT ICE CREAM

                           
katanya kelapa nie diambil di thailand,memang negara sana yang popular dengan ais krim nie kan..ais krim buat sendiri,campuran dengan isi dan air kelapa..
                               
                                                                      PIC SELFIE 1


~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

21 TEGURAN MEMBINA

  1. tempurung pun orang dah commercialised-kan sekarang... he he he...

    ReplyDelete
  2. sedapnya Bonde, nak-nak time panas2 ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ana... bonde rasa nak ke Penang sekarang... he he he

      Delete
  3. ni yg terliur ni..nak gi cari ais krim juga la..hehe

    ReplyDelete
  4. bonde!! sedapnyaaaaaaa nak jugakkk.. ni kalau saya 2 bekas br cukup hahahahahahha

    ReplyDelete
  5. Nampak sedaaappp! Makan waktu panas-panas gini, peh. Kecur ayaq liur ni!

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN