BondeZaidalifahDotCom: PELANCARAN NOVEL ANDAI ITU TAKDIRNYA 2

PELANCARAN NOVEL ANDAI ITU TAKDIRNYA 2

2:55 am

Assalamualaikum... dan selamat pagi, Hari INI bonde hadir ke Majlis Pelancaran Novel Siti Rosmizah Andai ITU Takdirnya 2

Baca entri yang lain

14 TEGURAN MEMBINA

  1. sukaaaa... nanti nak beli AIT2 kat kedai..yeahhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anizzz jgn lupa beli yea.. boleh je nak kirim dgn bonde...

      Delete
  2. wah bonde.. siap jumpa penulis lagi hehehhe

    ReplyDelete
  3. bonde telah membuatkn kitew jeles taw.. sob sob

    ReplyDelete
  4. SR nie memang suka warna hijau ya..tengok la baju ngan cover sama warna..

    ReplyDelete
  5. Bonde best ke??? Tak pernah baca lg...huhuhu

    ReplyDelete
  6. harapnya best la yang kedua. yang first tu agak sedih cternya. sobs

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN