BondeZaidalifahDotCom: TAHNIAH PEMENANG "SEGMEN MARI TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

TAHNIAH PEMENANG "SEGMEN MARI TINGKATKAN FOLLOWER BLOG"

9:00 am

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI....





Terima kasih diucapkan kepada blogger-blogger yang sudi Join Segmen ..

klik Banner untuk 63 Senarai Penyertaan



.........Dan seperti yang telah dijanjikan....


Ada 10 hadiah untuk anda ikhlas dari Bonde, bagi follower yg terpilih secara Random. Terima kasih [ Encik Random ] bantu bonde untuk buat pemilihan...

Hadiah 8 Bookmark
2 top up bernilai RM 5
( Maxis Rm 5 / Celcom RM 5




1. [ NO. 60 ] http://mirabeads-azi.blogspot.com bookmark


2. [ NO. 55] http://alongwawaerna.blogspot.com bookmark


3. [ NO. 15 ] www.aimisyahirah.com bookmark


4. [ NO. 18 ] http://nurulhidayahdiary.blogspot.com bookmark


5. [ NO. 7 ] http://cikcandysour.blogspot.com bookmark


6. [ NO. 12 ] http ://rienna-miscandy.blogspot.com bookmark


7. [ NO. 47 ] www.arzmoha.com bookmark


8. [ NO. 9 ] http://awansayatasana.blogspot.com bookmark


9. [ NO. 54 ] http://latitude292.blogspot.com Top Up


10. [ NO. 62 ] http://enyyusnizar.blogspot.com Top Up


SILA EMAIL DETAIL DIBAWAH KEPADA BONDE : iffah208@gmail.com


NAMA :

ALAMAT :

NO. H/P :


~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

22 TEGURAN MEMBINA

  1. Tahniah semua..tahniah arz sha eny dan jugak Cc

    ReplyDelete
  2. tahniah semua, tahniah abg arz, sha, kak eny n cc ;)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah menang GA dari Bonde. Thanks Q so muahhh Bonde.. Hehee #happy
    #ExchangeFeedGroup

    ReplyDelete
  4. erkkk...saya dptlah. no 2 tu......tp sempat lg ke bonda.
    saya bru bukak blog ni.....huhuhu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurerna boleh jer nnt bg detail yea... :)

      Delete
  5. Salam Selasa Bonda.. huhuu.. nanti Nurul bagi detail ye.. adess.. masih April kan? haha.. sorry dear :))

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN