BondeZaidalifahDotCom: [Jom Santai Bersama Kak Umie]

[Jom Santai Bersama Kak Umie]

9:00 am

Jom baca.... 

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI....


Pertama :

Nak cite... 3 Hari Nak Sampai Tarikh Event "Jom Santai Bersama Kak Umie...pada 19 April 2015 (ahad) lokasi di Istana Bambu Mrr2 Ampang (tak pernah sampai lokasi ni..tak pe guna waze untuk cari)
Bonde akan bersama Farhana dr GengPencintaNovel
Uolls Jangan Jeles... Siapa Yg Join Event Ni Yg Dapat Peluk Karya Terbaru Kak Umi Iaitu Sambungan Ktar2 @ Kerana Terpaksa Aku Relakan! Kiranya Yg "Join Jom Santai Bersama Kak Umie" akan Dapat Baca Dulu...
Yes! ko hadoooo.... x hadooo tunggu PBKL2015 2 minggu lagi diPWTC yea :)senyum cekit, muahh cekit... (berjangkit ayda jebat)



Kedua :
Banyak aktiviti santai akan berlangsung sepanjang event ni nnt.... tengok tu byak sponsor tau....
Antara aktiviti :~montage KTAR~montage DILB~contest selfie 1 jam~cabutan bertuah~teka dialog~aktiviti majalah Lisa Malaysia~treasure hunt
syokkan akitiviti diatas.... santai-santai je pon... he he he




lepas tu nak minta tolong like cekid kat sini [like cekid]




 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN