BondeZaidalifahDotCom: 'Jindrisska First Anniversary Giveaway'

'Jindrisska First Anniversary Giveaway'

5:04 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Jom JOIN GA.... Jindrisska dr Group EFG... menang alhamdulillah tapi nak bg sokongan untuk ahli tu lebih mendorong nak up En3 ni..





Nak cerita hadiah dulu bagi menarik perhatian uolls semua...

Nota dr Jindrisska :

Soo... ada 7 orang pemenang dicari.
Cepat, jangan lepaskan peluang!
I wish goodluck to everyone!
Muah! :D

Mana tau boleh menang... FM dari obersea...




Dan Post card Obersea




NAK JOIN KLIK BANNER



Syarat-syarat penyertaan giveaway ini adalah:


Follow blog JINDRISSKA ni, dan bagitahu follower ke berapa (nnt aku check tau!) 
Buat satu entry 'Jindrisska First Anniversary Giveaway' 
Tepek banner, dan backlink kan ke blog JINDRISSKA
Lengkapkan slogan : "Saya nak menang giveaway ni sebab..." 
Tinggalkan link entri korang di ruangan komen bawah ni. 
Komen sekurang-kurangnya 3 entri dari blog ni(entri yg lama-lama pun ok!) 
Komen mestilah komen baru, masa join giveaway ni. Sebarang komen dulu-dulu tak dikira. Kehkehkehkeh 
Sila komen entri selain dari entri Giveaway ni :D 

~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

16 TEGURAN MEMBINA

  1. alaaa... nak FM tu...!! hehehehehe... :)

    ReplyDelete
  2. hao bondeeee, rara dtg niii.hehehe

    ReplyDelete
  3. goodluck bonda...terima kasih yer join giveaway kita...btw bonde, jangan lupa komen 3 entri tau, baru qualified :D

    ReplyDelete
  4. Assalam bonde,
    good luck naaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. salam kenal
    singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  7. Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ Jangan lupa join tau. Mesti glamz la.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN