BondeZaidalifahDotCom: JADUAL, LOKASI, BOTH KAKI NOVEL DI PBAKL 2015

JADUAL, LOKASI, BOTH KAKI NOVEL DI PBAKL 2015

9:10 am

Assalamualaikum....
 Dan Selamat Pagi, Salam Jumaat....

Ok kali ni Entri Bonde ialah :
 Jadual Penulis di Both Kaki Novel mesti ramaikan... Peminat Novel nak berjumpa dengan penulis kesayangan.
jadi sila review penulis kesayangan anda..cepat nanti tak sempat nak jumpa.



Jadual Penulis


Yang tercari-cari both Kaki Novel tu disini map yea...


ok kombo Acik Lana dan Suri Ryana
Review Sinopsis Disini

[chandelier - Acik Lana]
[kimchi-untuk-awak - Suri Ryana]

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. best nya bonde..meriah sangat tengok..suka baca penulisan acik lana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khaty Novel Acik Lana semua ada kecuali (PYPAC yg limited tu) sob sob sob tp alhamdulillah dah baca

      Delete
  2. gud luck bonda...nnt bli byk buku ye

    ReplyDelete
  3. ain masa zaman student dulu je rajin layan novel2 mcm ni Bonde..
    sekarang dah lama x layan dah... huhuhuhuuu... :)

    ReplyDelete
  4. bonde..beli la buku lepas tu buat GA..hahah..

    ReplyDelete
  5. saya x dan nak p sana... xpelah, xde rezeki. hehehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN