BondeZaidalifahDotCom: GIVE AWAY BY AVON ONLINE

GIVE AWAY BY AVON ONLINE

1:52 pm

Jom JOIN.... 

DAH LAMA DAH BONDE JADI AHLI AVON
DEALER KECIL-KECILAN DAN PAKAI BARANGAN AVON UTK KEGUNAAN SENDIRI & FAMILY SAHAJA :)

TAK PERNAH JOIN CONTEST AVON...

NAK TRY LAH MANA TAU BERTUAH... :)

KLIK BANNER DIBAWAH

 http://avononlinemalaysia.blogspot.com/2015/04/contest-buy-avon-online.html

Jom join giveaway ni!!

Apa Yang Bestnye....kene tau jugakan!
5 hadiah istimewa untuk 5 yang bertuah.
Hadiah AVON bernilai RM50
Hadiah AVON bernilai RM40
Hadiah AVON bernilai RM30
Hadiah AVON bernilai RM20
Hadiah AVON bernilai RM10

Kene taulah Syarat-syaratnyekan!


Pemilihan adalah secara RANDOM!! Dengan syarat korang follow semua 3 syarat yang diberikan!! Ok??

Simple Contest For Great Gift =)

GiveAway tamat pada 30 April 2015.
GiveAway terbatal secara automatik sekiranya peserta kurang 100 orang.. So keep sharing to people u know =) 1 hadiah istimewa untuk individu yang dilihat aktif!!

Selamat mencuba!!!
~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

26 TEGURAN MEMBINA

  1. Hai bonde...Macam dah lain sikit blog bonde ni..
    Anyway..Good Luck Bonde

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak lebih kemas kan.... :)
      tahniah Bonde...!

      Delete
  2. Selamat bersegmen Bonde.... :)

    ReplyDelete
  3. Assalam bonde,
    salam perkenalan naaaaaaaaa
    good luck hokeyh :)

    ReplyDelete
  4. Blog Bonde berwajah baru, ala-ala London gitu, good luck my dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Kak Ana...
      Ha ah... ni impian gitu nak pi London pulak ahak...

      Delete
  5. semoga kita berjaya bonde..khaty pun dah join

    ReplyDelete
  6. gud luck bonde senyum always :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN