BondeZaidalifahDotCom: BILA MUSIM SALJI BERTUKAR MUSIM BUNGA....

BILA MUSIM SALJI BERTUKAR MUSIM BUNGA....

2:51 pm

Jom TENGOK.... KEINDAHAN BUMI KOREA

SALAM PETANG....

KAT SINI ADA DUA PIC BONDE NAK SHARE....

PIC 1 : MUSIM SALJI

PIC 2 : MUSIM BUNGA

KEDUA-DUA GAMBAR NI MEMAIN PERANAN YG SAMA MASIH LAGI BERDIRI MEGAH DISITU.... SEMASA MUSIM SALJI IA KELIHATAN SEPERTI MATI...HANYA TINGGAL RANTING-RANTING DAN IA KELIHATAN HIDUP SEMULA, BERBUNGA CERIA SEMASA MUSIM BUNGA...

BAGI BONDE KEINDAHAN YG ALLAH CIPTA SANGAT CANTIK... RASA BERSYUKUR SGT DAPAT MELIHAT DENGAN DEKAT SITUASI SEBENAR....

LOKASI PERKAMPUNGAN HANOK VILLAGE.



PIC 1 : SEMASA BULAN DISEMBER 2014 (MUSIM SALJI)



PIC 2: SITUASI SEKARANG BULAN APRIL 2015....MUSIM BUNGA

TERIMA KASIH KERANA DIBERI PELUANG PERTAMA MELIHAT MUSIM SALJI SEC TARGET NAK PI MUSIM BUNGA PULA!
INSYAALLAH 1 MASA NNT :)

KREDIT PIC PADA KAWAN BONDE MIRZA,
HAPPY HOLIDAY @ KOREA

 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

20 TEGURAN MEMBINA

  1. BESTnya..sejuk mata memandang sambil tengok keindahan ilahi ni memang tak terungkap dengan kata2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korea mmg cantik...
      moga ada peluang Wani kesana nnt yea...

      Delete
  2. best nyaa dapat peluang menikmati suasana berbeza mcm tu kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dapat tengok 4 musim di Korea mmg bonus bg bonde hi hi hi hi

      Delete
  3. doakan ainaa jgk spy dapat jejak negara luar ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah nnt Aina dapat jejak sana .... kumpul duit ehhh hi hi hi

      Delete
  4. cantik kan Bonde :) Maha Suci Allah swt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allah Maha Besar sungguh indah ciptaannya

      Delete
  5. insyaAllah suatu hari nanti jika diberi peluang pasti tiba di bumi korea..ahaks

    ReplyDelete
  6. bestnya , dapat pergi tempat2 menarik macam tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah firsttime... g Korea mmg syok sgt!

      Delete
  7. korea tu salah satu tempat syira nk pegi..jum bonde! :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syira jom...
      bonde nak pi time Spring... sekarang tgh Spring... munge sakura...
      next time InsyaAllah :)

      Delete
  8. Replies
    1. anizz Insyalah satu hr nnt ade peluang untuk anizz

      Delete
  9. Hebat. Cantik . Subhanallah.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN