BondeZaidalifahDotCom: AVENGERS AGE OF ULTRON

AVENGERS AGE OF ULTRON

5:36 pm


Assalamualaikum...

Selamat Petang... baru Bonde sempat nak up date.. 
berkenaan ...

Oklah filem Avengers Age Of Ultron ni baru ditayangkan mulai 23 April 2015 di semua panggung di Malaysia.  Bonde dapat tiket tayangan Amal dan tempat menonton di MBO Space U8, Selangor.


Kelebihan kali ini,
Bonde menonton wayang bersama mereka sebahagian insan istimewa,
semua maklumkan watak-watak dalam filem 
Avengers Age Of Ultron mempunyai kelebihan yang luar biasa..

Untuk insan-insan istimewa...
tidak terkecuali.. masing-masing ada kelebihan masing-masing.. yg penting redha dengan kurniaan dari Allah dan berani berhadapan dengan suasana luar.
Image result for avengers 2015

Yang Bonde kagum bila menonton dengan insan istimewa ialah: dapat menonton jadi lebih tenang kerana tiada bunyi suara-suara bising...

berbanding menonton dengan insan sempurna... ada sahaja mulut yang bersuara, keluar tutur kata kadang-kadang tu yang tidak sopan..(macam dia pula pengarah filem)

Lepas tu sambil menonton tak ada pula yang berwhatsapp sepanjang menonton tu... (silau mata kita cahaya hp awak tu tau)

Mereka yang istimewa pon boleh bersopan dan menghormati insan lain.. kenapa kita yang sempurna tidak begitu...

renung-renungkan...




SINOPSIS

Marvel Studios presents "Avengers: Age of Ultron", the epic follow-up to the biggest Super Hero movie of all time. When Tony Stark tries to jumpstart a dormant peacekeeping program, things go awry and Earth's Mightiest Heroes, including Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow and Hawkeye, are put to the ultimate test as the fate of the planet hangs in the balance. As the villainous Ultron emerges, it is up to The Avengers to stop him from enacting his terrible plans, and soon uneasy alliances and unexpected action pave the way for an epic and unique global adventure. 

Marvel's "Avengers: Age of Ultron" stars Robert Downey Jr., who returns as Iron Man, along with Chris Hemsworth as Thor, Mark Ruffalo as Hulk and Chris Evans as Captain America. Together with Scarlett Johansson as Black Widow and Jeremy Renner as Hawkeye, and with the additional support of Don Cheadle as James Rhodes/War Machine, Cobie Smulders as Agent Maria Hill, Stellan Skarsgård as Erik Selvig and Samuel L. Jackson as Nick Fury, the team must reassemble to defeat James Spader as Ultron, a terrifying technological villain hell-bent on human extinction. Along the way, they confront two mysterious and powerful newcomers, Pietro Maximoff, played by Aaron Taylor-Johnson, and Wanda Maximoff, played by Elizabeth Olsen and meet an old friend in a new form when Paul Bettany becomes Vision. 

Written and directed by Joss Whedon and produced by Kevin Feige, p.g.a., Marvel's "Avengers: Age of Ultron" is based on the ever-popular Marvel comic book series "The Avengers" first published in 1963. Louis D'Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Jeremy Latcham, Patricia Whitcher, Stan Lee and Jon Favreau serve as executive producers. Get set for an action-packed thrill ride when The Avengers return in Marvel's "Avengers: Age of Ultron".

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. nak tengokkk..huhu...xde kawan nak pi..

    ReplyDelete
  2. bonde duduk mana sebenarnya? area shah alam ke? or bangi?

    saya x tengok lagi cter ni..aritu dapat tiket, tapi xde member nak tengok sama T_T

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN