BondeZaidalifahDotCom: TEMAN LELAKI UPAHAN... T.L.U

TEMAN LELAKI UPAHAN... T.L.U

9:17 am

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI...

SEMALAM BONDE PERGI PUTRAJAYA BOOK FAIR DI PICC... SLOT BERSAMA PENULIS DAN PELAKON ADAPTASI NOVEL TEMAN LELAKI UPAHAN...SEMALAM LASTDAY BOOK FAIR..TU TAU... JGN PERGI PICC YEA DAH SIAP KEMAS DAH... DAH TAMAT DAH BOOK FAIR TU...
BAGI YG TAK TAU JALAN CERITA TEMAN LELAKI UPAHAN TU DIBAWAH NI ADA SINOPSISNYA....

Sinopsis:


Hanya kerana satu insiden kecil, EL( Ezwan Lufti) terjebak dengan syarat gila Kyra Lydia.
Bagi Lydia, EL lelaki yang sederhana, tapi bagi EL Kyra Lydia adalah gadis yang sombong, berhati batu dan penuh dendam.

Tanpa pengetahuan keluarga EL, EL dan Lydia bersetuju yang mereka disatukan.Dalam tidak sedar,cinta berbunga mekar antara mereka. EL berjaya mengubah perangai buruk Lydia.
Pada saat EL ingin meluahkan rasa hati,ujian datang dan menjadikan dia seorang pendendam

Kyra Lydia berdendam pada ayahnya kerana baginya ayahnya punca ibu meninggalkannya. Ezwan pula kecewa bila kekasih hatinya Zara berkahwin dengan abang longnya sendiri
Hubungan Lydia dan keluarga tirinya semakin baik,namun sebaliknya bagi EL. Kemalangan yang menimpa ayah dan abang longnya membuatkan dia berjanji menjaga Zara yang mengandung. Lydia tahu,dia terpaksa melupakan EL kerana Zara cinta pertama pada EL.Apabila rahsia tentang ibu kandungnya curang dan penyakit ayahnya diketahui, Lydia mengambil keputusan memutuskan perkahwinannya dengan EL. Perkahwinan dibatalkan. Masihkah ada ruang dalam hati EL untuk Lydia?

ADAPTASI DRAMA

Pelakon:


Ezwan Lufti- Ungku Ismail Aziz
Kyra- Siti Elizad
Zarra: -Izara Aisha
Adam- Azma Aizal Yusoof
Camie- Izreen Azminda
Azlina- Fazlina Ahmad Daud
Fikrie Bakar- Haidar

OK NAK TONTON TLU LINE DISINI [LINK ADMYA]

NAK BACA TLU ON LINE DISINI [SECRETLUN]

TADAAA...




Penulis Novel Zuera@Azura Rasiddin



Hero TLU Ezwan Lufti- Ungku Ismail Aziz




Heroin TLU Kyra-Siti Elizad



Bonde Geng Pencinta Novel & Penulis Zuera Azura

Penulis pesan jangan lupa tgk sampai episode akhir....

bg yg nak tau info berkenaan Putrajaya Book Fair just like FB MPH

Bonde Senyum Riang...

Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. amboi jelesnye dpt jumpe kyra lydia! huhu

    ReplyDelete
  2. teman lelaki upahan menjadi trending sekarang ni...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Jeles Sha, bonde dapat jumpe dengan Ungku Ismail Aziz. Nk jumpa jugak, huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha x mo la Jeles..
      Nanti kita jumpa yea..

      Delete
  5. wah bestnya bonde... jumpa penulis buku tu eh..
    Eny from EFG group...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Eny... Tq sudi singgah Salam Perkenalan..

      Dah lama follow fb Penulis ni... baru berkesempatan follow..

      Delete
  6. bestnyer bonda bergambar dengan EL ;)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN