BondeZaidalifahDotCom: SUAMI SEBELAH RUMAH

SUAMI SEBELAH RUMAH

9:30 am

ASSALAMMUAALAIKUM...

SINOPSIS DRAMA SUAMI SEBELAH RUMAH 


Drama ini mengisahkan Eryna mengahwini suaminya yang tinggal di sebelah rumah. Walaupun mempunyai ikatan sah, mereka tidak hidup serumah. Demi memiliki cinta Eryna, Amar rela menerima syarat Eryna. Namun segalanya tidak seperti yang dirancangkan, timbul persaingan sengit di rumah dan di tempat kerja apabila masing-masingnya ingin memiliki cinta Amar. Sedarkah mereka hati Amar telah dimiliki Eryna? Bagaimana reaksi Eryna apabila suaminya sendiri menjadi rebutan rakan-rakannya?

NAK BACA NOVEL ONLINE 

SUAMI SEBELAH RUMAH 

BOLEHLAH KE BLOG :

Foto Kulit

Judul: Suami Sebelah Rumah 

Episod: 20
Tarikh: Mulai 2 Mac 2015
Hari: Setiap Isnin hingga Khamis...
Waktu: 6.30ptg (30minit)
Siaran: Tv3 
Slot: Iris 
Pengarah: Jinggo Js Pictures 
Penulis Skrip: Rehal Nuharis 
Penerbit: Sheila Rusly 
Terbitan: Js Pictures 
Adaptasi Novel Karya: Ana Sofiya 
Pelakon: Izzue Islam, Ayda Jebat, Nazrief Nazri, Zulin Aziz, Sherry Al-Hadad, Hanna Aqeela, Ben Amirr, Sheila Mambo 

Nama Watak: -
Izzue Islam -Dr. Amar 
Ayda Jebat -Eryna Hazwan 
Nazrief Nazri -Azlan
Zulin Aziz -Dr. Wani 
Sherry Al-Hadad -Anis 
Hanna Aqeela - Iman 
Ben Amirr -Dr.Ziyad 
Sheila Mambo -Mak Non 


KESEMPATAN DIAMBIL UNTUK BERGAMBAR
 SEMASA PESTA BUKU SELANGOR TAHUN LEPAS PADA 14 DISEMBER 2015
BERTEMU PELAKON NAZRIEF NAZRI DAN ANA SOFIYA
 DI BOOTH FAJAR FAKER

Nazrief Nazri -Azlan



SELAMAT MENONTON  DRAMA NI
UOLL YG TAK SEMPAT MENONTON BOLEH KE :





BONDE SENYUM RIANG



Baca entri yang lain

19 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. Farah Waheda boleh jer nanti maraton kat page adamya... diatas

      Delete
  2. jeles bonde jumpa azlan. hahahahah :P

    ReplyDelete
  3. Wah, bonde jumpa Azlan in advance :)

    ReplyDelete
  4. mcm dh boleh agak jln cerita drama ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harith Iskandar...

      he he he... adaptasi byk dah tau dulu jln cerita dr novel :)

      Delete
  5. hebat la bonde..mmg tak boleh tidak dgn novel..

    ReplyDelete
  6. wah siap brgmbr dgn plakon lgi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he masa tu ada sesi tt novel penulis dgn pelakon kat PBKL...

      tu yg jumpa

      Delete
  7. erm Izzue Islam ye Bonde hehe :)

    ReplyDelete
  8. Hehe dah tgk ..mcm best jer ..alahai bonde bergambar ngan pelakon laaa..cun cun cun

    ReplyDelete
  9. bonde..jeles titew bonde dpt jumpe nazrief...hhehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN