BondeZaidalifahDotCom: ''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''

''Segmen Bloglist by JINDRISSKA''

8:54 am

ASSALAMUALAIKUM... DAN SELAMAT PAGI...

HARI NI JADUAL BONDE SANGAT  PADAT ANTARANYA..
~NAK PI KENDURI KAHWIN OPISMATE,
~NAK AMBIL STOK KAT SYARIKAT MENANG GLASSWARE LAGI... (ALHAMDULLILAH MASYUK REZEKI)
~NAK TENGOK BELON PANAS LAGI... (NAIK TAK LAHHH)
~NAK PI PICC LAGI... (CARI HADIAH BABY)


SEMPAT TAK SEMPAT...
NAK JOIN JUGAK SEGMEN...[jindrisska.blogspot.com] 



SEGMEN TAMAT 19/03/2015

JOM LAH JOIN... MANA TAU EN RANDOM TU PILIH BLOG BONDE NI DAPAT LE JADI BLOGLIST HE HE HE :)

 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

24 TEGURAN MEMBINA

  1. sempat lg support segmen rakan blogger..terbaiklah bonde..memang ada aura keriangan ..good luck !

    ReplyDelete
  2. busynya Bonde, penuh jadual..goodluck bonde :)

    ReplyDelete
  3. saya dari segmen yg sama. and Done Follow

    http://www.delimamerah.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  4. Terbaik bonde. :)
    All the best ^^

    ReplyDelete
  5. salam.. datang follow sini.. jemput datang ke blog ye :)

    myimpiannaad.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ayu datang dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu ye.. nanti boleh join segmen ayu juga... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen

    Nukilan Owh!MananQayyim™ : Rindu Ombak

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-bloglist-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN