BondeZaidalifahDotCom: PROMOTE PAGE DAN GROUP FB BARANGAN SYARIKAT MENANG GLASSWARE

PROMOTE PAGE DAN GROUP FB BARANGAN SYARIKAT MENANG GLASSWARE

8:38 am



ASSALAMUALAIKUM...DAN SELAMAT PAGI,

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU...

OK DISINI BONDE NAK MEMPERKENALKAN 1 PAGE DAN 1 GROUP DI FB YG BONDE KENDALIKAN DAN GUNAKAN UNTUK PROMOTE BARANGAN SYARIKAT MENANG GLASSWARE...

DI GROUP DAN PAGE ADA TERDAPAT PELBAGAI RESEPI YG DICUBA OLEH PEMBELI PERIUK AJAIB @TESTIMONIAL DAN DI SITU MEMPERKENALKAN JUGA PELBAGAI BARANGAN PROMOSI ARE IKAN.
SELALUNYA BONDE BUAT CONTEST UNTUK AHLI GROUP DAN PAGE...
SIAPA NAK MENANG HADIAH BOLEHKAH KE PAGE DAN GROUP SEPERTI DIBAWAH...



KLIK SINI UNTUK LIKE [PERIUK AJAIB FB PAGE]



KLIK SINI UNTUK JOIN [PERIUK AJAIB FB GROUP]

PROMOTE SIKIT PERIUK GORENG AJAIB DANKELEBIHANNYA



Penutup periuk goreng ini juga boleh dipisahkan bagi digunakan untuk menumis, menggoreng serta memanggang atau menyalai. Periuk goreng ini juga mempunyai saiz kedalaman yang sesuai untuk memasak dengan kuantiti yang lebih banyak. Di antara menu masakan adalah seperti ayam goreng berempah, sup ayam, nasi minyak, ikan kukus, kek kukus, lepat pisang, kek pisang dan sebagainya.

Walaupun ada di kalangan anda yang telah membeli pemanggang ajaib dan periuk ajaib generation 2 sebelum ini,
anda digalakkan untuk membeli dan mendapatkan periuk goreng ajaib ini untuk mengetahui dan merasakan sendiri kelebihan-kelebihan yang anda akan dapati bila menggunakan produk yang canggih, luarbiasa serta ajaib ini.

1. Serbaguna - boleh memasak, merebus, mengukus, menggoreng, menumis, menggulai, memanggang serta memanaskan makanan.

2. Mudah menentukan kuantiti yang hendak dimasak kerana mempunyai kedalaman yang lebih.

3. Non Stick (makanan yang dimasak tidak mudah hangus dan berkerak)

4. Mempunyai tangkai berpenutup magnet yang bercorak sisik ikan (rapat, ketat dan kedap)

5. Mudah digunakan dan dikendalikan kerana mempunyai tangkai pemegang tambahan.

6. Mempunyai rak untuk mengukus ikan, pau dan masakan yang lain.

7. Rekabentuk ketahanan kekal dan lingkaran getah disekeliling periuk berfungsi mengekalkan aroma dan citarasa semulajadi makanan yang dimasak.

8. Mudah dicuci bersih dengan menggunakan span lembut dan sedikit cecair pencuci.

9. Mempunyai lubang pelepasan wap serta akungan/ saluran air dan minyak supaya tidak melimpah keluar.

10. Menjimatkan masa.

11. Mengelakkan pencemaran udara (kurang asap)

12. Selamat dan baik untuk kesihatan (tidak perlu atau menggunakan minyak yang sedikit ketika memasak)


13. Mempunyai penapis menggoreng untuk melakukan kerja-kerja seperti menggoreng ikan, menggoreng ayam, french fries dan sebagainya.

14. Mempunyai ‘steam tray’ untuk mengukus ikan, ayam, kek dan sebagainya.

Berat 3.2kg (termasuk getah silicon, Rak kukus,penyepit, penapis minyak, cake tray,buku resepi)

Harga kami RM230 (TIDAK TERMASUK POS)

~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

12 TEGURAN MEMBINA

  1. Kitew memang nak beli pemanggang ajaib ni..
    nak buat masakan sihat mudah saje kan bonde...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afidah Azmi...
      join group FB situ banyak resepi... menu mudah, menu diet pon ade...
      betul memang senang jimat masa dan x perlu guna minyak yg banyak..

      Delete
  2. Replies
    1. Nani ...
      pengguna yg bijak... nnt boleh share resepi kat group FB tqvm :)

      Delete
  3. Replies
    1. bestkan.. nnt boleh share resepi kat group FB tqvm :)

      Delete
  4. pemanggang ajaib. kat rumah aina pun slalu guna ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt boleh share resepi kat group FB tqvm :)

      Delete
  5. benda wajib ada di rumah, senang ada benda ni ;)

    ReplyDelete
  6. nnt boleh share resepi kat group FB tqvm :)

    ReplyDelete
  7. pcl nk join group periuk ajaib, cari resepi menarik dan diet..., selalu pcl n mamaDb guna utk panggang ayam ikan daging...buat bakar kuih pon boleh ea bonde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok PCL nnt boleh...tgk2 resepi dlm tu... ade menu diet juga bonde share kat situ.. berasaskan teloo

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN