BondeZaidalifahDotCom: PASTIKAN RAMLY BARU BELI...

PASTIKAN RAMLY BARU BELI...

11:59 pm

Menu fatin Lamb Chop
Menu Kanda Chiken chop
Bonde makan ayam goreng
SELAMAT MALAM...

DAH DINNER KE?

BONDE BARU NAK DINNER NI,

MLM NI DINNER KAT LUAR JE.. SEBAB FATIN NAK BELI HADIAH UNTUK KAWAN SEKELASNYA...

BONDE SUKA MKN LAMB CHOP KAT RAMLY NI SEDAP DAN MURAH...

OK... TENGOK HARGA MAKANAN PILIHAN KAMI:
LAMB CHOP RM 12.00
CHIKEN CHOP RM 9.00
AYAM GORENG 6PCS RM 5.50
AIR ICE LEMON TEA RM 2.20
CAPPUCINO RM 2.20

SIAP AIR JUMLAH SEMUA RM 30.90

YG PENTING SEKALI TIADA SERVIS & GOV TAG DIKENAKAN .

TAK TAULAH APRIL NNT SELEPAS GST...

YANG PENTING SEDAP & YANG PENTING HALAL...

OK SUKA TRADEMARK RAMLY...

"PASTIKAN RAMLI BARU BELI"

Jemput makan semua...

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. tak pernah jumpa lagi outlet Ramly ni,baguskan Bonde produk bumiputra patut bykkan outlet merata tempat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ana ni cawangan kat BBST sejak boikot barangan Israel ramai dah pelanggan kedai dan restoran Ramly... yg best jd member dapat harga member..

      Delete
  2. kat penang tak dak lg ramli.. kalau produk ramli kat mydin bertam ada byk jugak..

    ReplyDelete
  3. saya siap jd member ramly lg. dpt diskaun bli brg ramly

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN