BondeZaidalifahDotCom: GIVE AWAY MINGGU KE TIGA BERMULA

GIVE AWAY MINGGU KE TIGA BERMULA

9:30 am


GIVE AWAY MINGGU KETIGA BERMULA..!!
syarat-syarat minggu 3: tema novel ke-4 INGAT JANJI KITA & novel ke-5 SAYANG AWAK SAYANG.

1. WAJIB like fan page Novelis Murni Aqila dan instagram murni_aqila.
2. upload gambar sendiri atau sesiapa saja dengan novel INGAT JANJI KITA & SAYANG AWAK SAYANG BERSAMA KUCING di instagram atau fan page Novelis Murni Aqila.
3. di caption gambar MESTI ada mention @murni_aqila jika upload di instagram atau Novelis MuRni AqiLa jika upload di fan page.
5. gambar penyertaan TAK BOLEH guna teknik superimpose.
6. 3 orang pemenang akan dipilih setiap minggu dari fan page dan instagram. pemenang dipilih oleh juri berdasarkan KREATIVITI. pemenang akan menerima novel murni aqila ke-7 (terbaru) + t-shirt + free gift + kad murninspire fc (jika belum menjadi ahli).
7. giveaway minggu 1 bermula pada 25 FEBRUARI hingga 3 MAC 2015.
cepat upload gambar SEKARANG...!! (^___^)v



OK PHOTO SHOT DAN HASILNYA...


OK UNTUK MODEL KALI NI BONDE GUNAPAKAI MODEL YG SEDIA ADA SAHAJA:
2 PET BONDE YG ADA KAT RUMAH ... YG WARNA PERANG NAMANYA HAGIMARU DAN YG HITAM MANIS NAMANYA ABOI...HAMBOI...
SIAP KENE BAGI UPAH BARU NAK DENGAR KATA... DAN PANDANG CAMERA...

BEGINILAH RUPA ANNOYING PET BONDE YG X MAHU BERKERJASAMA...SEMASA SESI PHOTO SHOT TU...

MACAM-MACAM GAYA DIA BUAT...
TAK PERLAH...ASALKAN ADA...


Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. Semoga berjaya bonde~ comel kucing hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq.. KC
      Meh datang main-main ngan kucing bonde

      Delete
  2. Kaki novel..hurmm sampai ke kucing pon suka dgn novel haha Bonde riang selalu semoga berjaya. all the best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. PCL... Kali ni, modelnya kene ada kucing... Naseb Ada kucing kat rumah... he he he
      TQVM...

      Delete
  3. amboii bonde guna kucing. aummmm. hahaha. god luck bonde ^^^

    ReplyDelete
  4. goodluck Bonde senyum riang :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN