BondeZaidalifahDotCom: FILEM ... JENGKA.....

FILEM ... JENGKA.....

11:44 am

Image result for FILEM JENGKA

ASSALAMUALAIKUM...

Selamat Pagi moga ceria-ceria sahaja hendaknya ok nak cerita mengenai filem baru yg bakal ditayangkan pada 26 Mac 2015.
Bonde dapat jemputan untuk menonton Tayangan Khas pada hari ini 25 Mac 2015 di e Curve Damansara...

Macam mana dapat jemputan ni... masa tgk Filem Cinderella hari tu... kat GSC Alamanda Bonde ada snap pic kanda dengan poster yg ada kat situ..Bonde ambik pic tu dan downloud ke Intagram kemudian #filemjengka..

Dua hari kemudian dapat msg dari official Produksi Filem untuk jemputan ke Tayangan Khas pada 25 Mac 2015.

Weeeee huuuuuu seronoknya dapat tengok wayang free. Malam ni dating dgn Kanda tengok Wayang... Yeay...

Alhamdulillah :)

Bonde Senyum Riang... dan riang....

Mengenai Filem Jengka:

Jengka: Bukan filem seram biasa
Bergenrekan seram, filem Jengka arahan Ramdan Che Hassan dan Nyon Othman itu akan menemui penonton di pawagam tanah air mulai 26 Mac ini.

Sinopsis Jengka (Filem Seram):
Filem seram Jengka mengisahkan tentang Nina yang keguguran semasa melarikan diri di ladang kelapa sawit. Namun sesuatu terjadi apabila bayinya dikatakan masih hidup dan dilarikan oleh penunggu. Orang kampung berusaha membantu mencari Nina dan anaknya, namun perkara seram terjadi sepanjang pencarian mereka.

Antara barisan pelakon :
Yang membintangi filem Jengka ialah Riezman Khuzaimi sebagai Basir, Ramona Zamzam (Nini) Afida Es (Mak Fida), Raja Azrey (Along), Eyka Farhana (Aqish), Jobot (Ustaz Mizi) dan Sahiddin (Nyun).

Pengedar: SKOP PRODUCTION




[ See more ]

COMMENT SAYA DISINI...MENGENAI FILEM INI...

Bukan filem seram biasa ada saksikan sendiri di pawagam berdekatan... he he he..

~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

11 TEGURAN MEMBINA

  1. eeeeeee.... Bonde tak takut ke tgk filem hantuuu...??!!hehehehehee...

    enjoy and have fun Bonde... :)

    ReplyDelete
  2. bila nk ajak saya bonda senyum riang gumbira?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ewan tunggu panggung yg kat Dpulze siap

      Delete
  3. Bonde,kakandamu ni penakut cite seram...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe Kak Ana bonde temankannn he he he

      Delete
  4. seram sangat ke? xtao lak jengka byk momok..hihi

    ReplyDelete
  5. ehh teringin pula nak tgk hasil karya Aziz M Osman... dah lama tak tgk hasil karya dia... ni kalau bonde tak share, saya pun tak tau ada filem ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..betul.aziz low profile skrg

      Delete
  6. lama x tengok cerita hantu T_T penakot punya pasal

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN