BondeZaidalifahDotCom: DI SINI MENUNGGU....

DI SINI MENUNGGU....

10:57 am


ASSALAMUALAIKUM... SALAM JUMAAT...

SEMALAM HANTAR KANDA KE KLIA2 SEMPENA LAWATAN KERJA KE DBKK SABAH...

HARI NI, HANTAR FATIN PULA KE MASJID SULTAN ABDUL SAMAD KLIA MENJALANI KURSUS SMART MUSLIM


MOGA SEGALA URUSAN DIPERMUDAHKAN RINDU KAMU BERDUA..


INFO & AKTIVITI FATIN DI SMART MUSLIM 1436H

Pihak Masjid Sultan Abdul Samad KLIA menjemput kpd adik2 sekalian utk menyertai program ini.

Pelbagai program menarik akan dialami antaranya AMALI:
~SOLAT
~PENYEMBELIHAN BINATANG HALAL
~PENGURUSAN JENAZAH

Mari kita manfaatkan musim cuti ini bsama2.

MAKLUMAT KURSUS:
Tarikh : 20-22 Mac 2015 bsamaan 29 Jamadilawal - 01 Jamadilakhir 1436H
Masa pendaftaran : 09.05 pg
Tempat : Masjid Sultan Abdul Samad KLIA
Bayaran : RM30 shj
Penyertaan : Pelajar berumur 12-16 tahun shj
(Fail,Sijil,Makanan,Minuman,Tempat Penginapan disediakan)

Terhad 40 peserta SAHAJA.. First come first serve..

Pendaftaran boleh dibuat di PEJABAT MASJID sblm 19/03/15. Sebarang maklumat @ pertanyaan boleh menghubungi terus di talian 03-87769171 (pejabat), 9.00am - 4.00pm
*ditutup 10 minit sblm & slps solat.

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. tu lahh Full jadual bonde ...

      bonde tetap bonde :) riang

      Delete
  2. bagus bagi anak2 join program amali mcm ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu Fatin suka program2 mcm ni... semangat je dia nak g..

      Delete
  3. seronok Atin ye tambah ilmu pengetahuan yg baik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg fatin seronok tu...kak ana :) xcited nak g

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN