BondeZaidalifahDotCom: PROMOSI BARU ...MARBLE STONE COOKWARE COLLECTION

PROMOSI BARU ...MARBLE STONE COOKWARE COLLECTION

12:01 pm

ASSALAMUALAIKUM...

MARBLE STONE COOKWARE COLLECTION PRODUCT BARU EDARAN MENANG GLASSWARE !

BELIAN INDIVIDU DAN BELIAN SET DENGAN HARGA PROMOSI...

~HARGA CAJ POS AKAN DIKENAKAN BG SEMENANJUNG SABAH DAN SERAWAK.

~BOLEH COD UTK KAWASAN SEPANG, BANTING DAN SEREMBAN.





Saiz 28

Size 28

Saiz 20

Saiz 24


BERMINAT BOLEH WHATSAPP:

0136908331


Baca entri yang lain

10 TEGURAN MEMBINA

  1. belanjaa nani satu set bonde. hahahah :P

    ReplyDelete
  2. bile ade ni boleh masak macam2..hahah... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Anis serbaguna periuk ni... Memudahkan Dan byk lg kelebihannya

      Delete
  3. mak saya suka sangat la ni.. tapi, jarang nak guna.. yg kat rumah pun ada je jadi perhiasan.. hehe..

    ReplyDelete
  4. Promosi Raya? Raya Cina ke Raya Puasa hihih

    ReplyDelete
  5. 28cm soup pot, stil available? can COD at seri kembangan?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN