BondeZaidalifahDotCom: KITA MINUM DULU...

KITA MINUM DULU...

9:20 am

ASSALAMUALAIKUM...

DAN SELAMAT PAGI...

DAH SARAPAN KE?...

BONDE BARU NAK SARAPAN..

PAGI NI MINUM LIPTON CLEAR GREEN TEA... DAN MAKAN AYAM GORENG TELUR DADAR..

- TARGET CAPAI KE TAK? MASA ADA 2 MINGGU LAGI.... DIET, DIET, DIET...

HOLAHHHHH....
APA PON PERUT X BOLEH KOSONG

JEMPUT YEA...


Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat... :)

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusalam Farah Waheda Wahid...

    Sihat pagi ni... :)

    ReplyDelete
  3. wahhh bonde minum green tea ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nani jom minum green tea..
      bagus buang toksin dlm badan

      Delete
  4. coming soon akan ikut jejak langkah bonde jugek.. :D doakan ye..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anis,

      Come follower... gaya hidup sihat :)

      Delete
  5. diet-diet juga Bonde, alas perut takut masuk angin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bonde tak pernah skip makan... cuma cpt atau lambat jer he he he...

      Tqvm Kak Ana

      Delete
  6. sarapan perlu dijaga. green tea letak gula tak bonda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arz x letak gula...
      Minum panas2 sedap

      Delete
  7. green tea mmg sedap... jasmine tea pon sedap bonde...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN