BondeZaidalifahDotCom: GSC IOI CITY MALL FREE SCRENING

GSC IOI CITY MALL FREE SCRENING

6:06 pm

ASSALAMUALAIKUM...

JOM TGK WAYANG MALAM NI...@ IOI CITY MALL PUTRAJAYA.

BONDE DAPAT TIKET FREE DARI GSC... SEMPENA PEMBUKAAN PANGGUNG WAYANG GSC DI SITU.

OK... MALAM NI JUGA ADA MAHA RAJA LAWAK MEJA... FINAL JAM 10.00 EMM....(RECORD JE LAH) BOLEH TGK BANYAK KALI NANTI..

PASS TIKET WAYANG VALID TARIKH HARI NI JE...6/2/2015

OK.. DISEBABKAN INI FREE KATANYA...
NAK TGK JUGA BETUL KE TIDAK GSC MURAH HATI BAGI TONTON WAYANG PERCUMA PADA PELANGGAN.

NASEB BAIK...
ESOK CUTI... YAHUUUU ...
KITA TGK MID NITE MLM..

BONDE ;) RIANG

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. Wahhhh tgk wayang free. Syoknyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg syokkk tgk karton 3D...
      Boleh bwk family free dr 7-11 Feb... Print ticket Kat web gsc

      Delete
  2. Bonde set...lya tggu kat sana yerrr ..hahahaha..enjoy your movie bonde..seronoknyerr kita dah lama tk tgk wayang ..busy hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lya awak Kat mana? Awak Kat mana?...x jumpa

      Delete
    2. Bonde ..I kt sini I kt sini hehehe

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN