BondeZaidalifahDotCom: FROM KRABI WITH LOVE

FROM KRABI WITH LOVE

12:53 pm

SALAM SEMUA...

SUKA SUKA SUKA DAPAT OLE-OLE DARI PN AIDA YG BARU BALIK HOLIDAY KRABI ISLAND..

WAHH SERONOK YEA DAH SAMPAI KRABI.. BONDE PON X SAMPAI LAGI ;) ANGAN ANGAN NAK JUGAK PI SANA...TENGOK PULAU...
ARGHHH RINDU IKAN NEMO... RINDU NAK SNOKELING HU HU HU

TQVM... BG TANDA KENANGAN FM COMEL TU...
BERTAMBAH LAGI KOLEKSI.


BONDE ;) RIANG

Baca entri yang lain

21 TEGURAN MEMBINA

  1. Seronok la bonde dpt fm...fm lover <3

    ReplyDelete
  2. teringin juga nak gi krabi..jom bonde..gi same2 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dayah jom jom kawan bonde g convoi naik kereta je best juga tu... jimat belanja tiket flight...

      Delete
    2. jom.. ladies day out..ngehehhe

      Delete
    3. jom follow seronoknya rindu Pulau

      Delete
  3. Semoga lps ni akan terus bertambah2 ya bonde

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he mlm td kita br sembang kat whatsapp kan pasal FM

      Delete
  4. wahhh dapat ole ole dari oberseeee. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he he best sangat ade org ingat kat kita...:)

      Delete
  5. mamaD pon suka kumpul FM..nak yg obersi saja lepas ni katanya..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh ramai hobby sama... boleh exchange FM lps ni

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN