BondeZaidalifahDotCom: PADANG BESAR - PERLIS

PADANG BESAR - PERLIS

10:03 am

Tiket Feri

ASSALAMUALAIKUM...
SELAMAT PAGI...

SEMENTARA TUNGGU TIKET FERI DELAY JM 4.15 PETANG KAMI JALAN JALAN KE PADANG BESAR..

MERIAH OOO KAT SINI...
SEBAB KALI NI KAMI BAGPACKERS TAK DE LAH NK BELI PERIUK, BELANGGA DAN KAWAH, TOTO  BAGAI...

TAPI HATI TUHAN SAJE YG TAHU... SABARLAH BONDE... LAIN KALI NOH...SHOPHING PERIUK PERIUK TU... (PUJUK HATI)

MEMANG HARGA BARANG KAT SINI LEBIH MURAH DARI KAT NILAI 3 BELI BANYAK LAGI MURAH...KENE PANDAI TAWAR MENAWAR.. KEBANYAKKAN MEREKA MMG BOLEH TAWAR MENAWAR.. DAPAT HARGA KURANG OKEYLAH KAN....BERBALOI....

SERONOK WINDOW SHOPPING...TAPI DAPAT BAJU JERSI 1... NAK PAKAI TIME ZUMBA@ MAIN FUTSAL NANTI... YEAY!!!

WALAUPUN FERI DELAY... KAMI TAK LAH BORING MANA... HE HE HE


Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. He he he... Nani...
    Ni perjalanan x dirancang... Usben suka buat kejutan....
    Bonde like jer he he he

    ReplyDelete
  2. dua dalam satu lah ni Bonde, haha memang rambang mata kan tengok periuk belanga toto bagai tu, kak ana tak pernah sampai lagi ke sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ana...
      mmg best shoping kat sini tp, berpikir sejenak kepada keperluan dan perancangan asal..

      kene control menyoping... may be ... next time

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN