BondeZaidalifahDotCom: ❤ Akif Imtiyaz : ❤ Kemahiran Berfikir Aras Tinggi ( KBAT ) ❤

❤ Akif Imtiyaz : ❤ Kemahiran Berfikir Aras Tinggi ( KBAT ) ❤

4:33 pm

❤ Akif Imtiyaz : ❤ Kemahiran Berfikir Aras Tinggi ( KBAT ) ❤



~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. owhh yang macam nie.. oke2..roger..paham dh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he he ni lahhh rasanya kalau kita nak share En3 blog lain ke blog kita mcm promote jugak

      Delete
  2. Ooo camni kerr ..tk penah lg lya buat gni ..hehe tq bonde

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Nani betul...

      kita pon boleh tambah2 ayat kita kat dalam En3 tu...

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN