BondeZaidalifahDotCom: ADAKAH SINAR UNTUKKU DI BULAN APRIL

ADAKAH SINAR UNTUKKU DI BULAN APRIL

9:28 pm


SELAMAT MALAM...

ADAKAH IMPIAN AKAN JADI KENYATAAN... PADA APRIL & MEI INI ....
MASIH BELUM ADA KEPASTIAN TENTANG RANCANGAN KAMI....

BILA TGK PULAU INGAT DIA ,

BILA TENGOK LAUT INGAT DIA,

BILA TENGOK PANTAI INGAT DIA...

BILA TENGOK PASIR INGAT DIA...
DIA IALAH.....................

RINDU IKAN NEMO HU HU HU










SEPERTI YG DIRANCANGKAN KAMI AKAN KE TIOMAN BULAN 4@5 NI UNTUK SESI AMBIK LESEN SCUBA...

KERANA MINAT YG TERLALU MENDALAM ATAS CIPTAAN ALLAH YG TERLALU INDAH...

INGIN MENYELAM KE DASAR LAUT... 1 PENGALAMAN YG TIDAK DAPAT DILUPAKAN...

INGIN KE DASAR LAUT...

MEMERLUKAN LESEN SEBAGAI PENYELAM...
ADAKAH PELUANG BONDE KE SANA MENGAMBIL LESEN... APRIL @ MEI INI... BERGANTUNG PADA FOLOWWER YG LAIN...

BONDE HARAP PLAN YG KAMI RANCANG MENJADI....

INDAHNYA... CIPTAAN MU ALLAH...

Baca entri yang lain

12 TEGURAN MEMBINA

  1. dulu kan suka tengok kartun yang ada ikan nemo ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kartun memo..Comel...
      Memo yg real lagi comel

      Delete
  2. Dah survey ..dapat mana? mahal x kos belajar tu bonde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih survey...
      Belum confirm
      Pakej dlm 1800K

      Delete
  3. bestnyee bonde... kirim salam nemo eh..lme xjumpe..haha

    ReplyDelete
  4. In Shaa Allah..sinar akan tetap menantimu Bonde :)

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya bonda. jangan lupa komgsikan gambar bersama kami

    ReplyDelete
  6. teringin juga nak diving snorkeling.. tapi husband tak bg naik boat.. sabar je lah T..T

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN