BondeZaidalifahDotCom: ASAM PEDAS UNTUK DIA VS TELANJUR MENCINTAIMU

ASAM PEDAS UNTUK DIA VS TELANJUR MENCINTAIMU

7:51 pm

Asam Pedas Untuk Dia vs Terlanjur Mencintaimu

SALAM PETANG....

KEJAP LAGI... JAM 7.00 NAK MENONTON TV...
SEKALI 2 TV BONDE TENGOK HA HA HA...

LAYAN 2 DRAMA :

TVI "TERLANJUR MENCINTAIMU"

TV3 "ASAM PEDAS UNTUK DIA"

HEBAT TAK?... SEBENARNYA 2 NOVEL NI BEST... BILA DIADAPTASI LAGILAH BEST... WATAK PELAKONNYA MMG KENE...

DUA DUA DRAMA NI BEST TAU...
TAK TENSION PON TGK...

TAPI MACAM PENING SEBAB TUKAR2 CHANNEL HE HE HE DAH DRAMA NYA SERENTAK... TENGOK DAN LAYAN JE.

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. satu je dah habis baca asam peda untuk dia. heheh :) minat baca novel bonda ni

    ReplyDelete
  2. ha ah minat baca novel...
    boleh review label novel....
    esk pon nak pi karangkraf....he he he

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN