BondeZaidalifahDotCom: ACUAN PUDING...

ACUAN PUDING...

3:31 pm


ASSALAMUALAIKUM....

HARI NI BONDE NAK JALAN2 NILAI 3 NAK CARI ACUAN PUDING YG FEMES KAT GROUP MASAKAN KAT FB...

ADE YG BERMINAT NAK BELI BONDE BOLEH BELIKAN DAN CAJ POS + RM 6.

NAK TRY JUGAK BUAT...
MACAM SENANG JE...
ACUAN PON MURAH JER...
MAMPU MILIK...

HE HE HE
JOM TRY BUAT...
MAAF SEMUA...
BONDE NAK UP DATE HARGA :
 
YG BESAR RM 2.90 YG KECIL RM 2.00
 
SILA ABAIKAN HARGA PADA GAMBAR :)

LATEST UP DATE 31-01-2015

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Assalamualaikum bonda..boleh tlg belikan x?? Bg no contact lagi senang bonda..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Why...
      Berminat nak beli yea, boleh 0136908331 whatsapp yea

      Delete
  2. Assalamualaikum bonda..boleh tlg belikan x?? Bg no contact lagi senang bonda..tq

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN