Bonde Zaidalifah: HARI PERTAMA, DESTINASI PERTAMA : PETITE FRANCE

HARI PERTAMA, DESTINASI PERTAMA : PETITE FRANCE

10:30 am

Assalamualaikum dan Selamat Petang...


Dah sampai.... Petite France Perasan teruja sangat tak sabarnya nak turun dari bas sebab permandangan dekat sini memang sangat cantik, sejuk-sejuk pon Bonde turun juga :)

PETITE FRANCE, KOREA




Ambik gambar peta lokasi... senang untuk kita rujuk.. Dimana kita berada dan ke mana kita hendak pergi...


Semua kawasan dipenuhi ice...sajli, Kene hati-hati berjalan sebab  permukaan yang licin boleh buat kita jatuh... Hanya laluan sahaja mereka bersihkan.. untuk memudahkan kita lalu..



Naseblah pakai kasut boot



Eiffeltower pon ade... Bonde selfie je lah...
Yang lain semua bz berphoto group... He he he




Ok kat sini diberi masa 30 minit sahaja untuk jalan-jalan... Jadi kene cepat-cepat tak boleh lama-lama sebab cuaca terlalu sejuk... Pemandangan dekat sini memang cantik dan tengok rumah-rumah yang cantik... Mereka hias sempena nak sambut Krismas. 

Ada banyak tangkap gambar tapi tak letak banyak kat sini..He he he sebahagian sahaja... Rumah-rumah Inggeris semua dah penuh salji memang sangat teruja sekali...

Kalau musim bunga mesti lebih cantik... Ok tanam niat nak datang pada musim bunga nnt pula...InsyaAllah Aamiin.

Moga jadi kenyataan... Nak datang satu family. Walau disini pemandangan cantik dan indah...Tetap tak lupa berdoa untuk Malaysia, moga banjir yangg melanda negeri-negeri di Malaysia pulih seperti sediakala.

Aamiin...

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN