HARI PERTAMA, DESTINASI PERTAMA : PETITE FRANCE

by - December 22, 2014

Assalamualaikum dan Selamat Petang...


Dah sampai.... Petite France Perasan teruja sangat tak sabarnya nak turun dari bas sebab permandangan dekat sini memang sangat cantik, sejuk-sejuk pon Bonde turun juga :)

PETITE FRANCE, KOREA
Ambik gambar peta lokasi... senang untuk kita rujuk.. Dimana kita berada dan ke mana kita hendak pergi...


Semua kawasan dipenuhi ice...sajli, Kene hati-hati berjalan sebab  permukaan yang licin boleh buat kita jatuh... Hanya laluan sahaja mereka bersihkan.. untuk memudahkan kita lalu..Naseblah pakai kasut bootEiffeltower pon ade... Bonde selfie je lah...
Yang lain semua bz berphoto group... He he he
Ok kat sini diberi masa 30 minit sahaja untuk jalan-jalan... Jadi kene cepat-cepat tak boleh lama-lama sebab cuaca terlalu sejuk... Pemandangan dekat sini memang cantik dan tengok rumah-rumah yang cantik... Mereka hias sempena nak sambut Krismas. 

Ada banyak tangkap gambar tapi tak letak banyak kat sini..He he he sebahagian sahaja... Rumah-rumah Inggeris semua dah penuh salji memang sangat teruja sekali...

Kalau musim bunga mesti lebih cantik... Ok tanam niat nak datang pada musim bunga nnt pula...InsyaAllah Aamiin.

Moga jadi kenyataan... Nak datang satu family. Walau disini pemandangan cantik dan indah...Tetap tak lupa berdoa untuk Malaysia, moga banjir yangg melanda negeri-negeri di Malaysia pulih seperti sediakala.

Aamiin...

You May Also Like

1 PEMBERI ULASAN

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang