BondeZaidalifahDotCom: NASI LEMAK BONDE... Special Request

NASI LEMAK BONDE... Special Request

6:30 am

ASSALAMUALAIKUM...

HARI NI BONDE TAPAU SARAPAN UNTUK TERISTIMEWA UNTUK KANDA & FATIN
NASI LEMAK...
KANDA MINTA TAPAU 7 BUNGKUS DAN ATIN SEBUNGKUS SAHAJA... BONDE BAWA 3 BUNGKUS KE PEJABAT...

NEBES MASAK PAGI NI SEBAB DAH TERLEWAT BANGUN JAM 6.30 PG.. MAKLUMLAH PERUT SAKIT JADI TERLEWAT BANGUN... HU HU HU

NASIB SAMBAL TUMIS IKAN BILIS DAH SEDIAKAN MALAM TD...

ALHAMDULILLAH SYUKUR REZEKI DARI ALLAH :)

HARI-HARI MAKAN BAWA BEKAL MEMANG MENJIMATKAN...


BONDE :) RIANG




Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. petang-2 ni nampak nasi lemak ni...teringat nasi lemak antarabangsa kat KL masa bujang dulu..now kat kulim.. ada nasi lemak mommy pun sedap juga ni...

    tapi lagi jimat kalu buat sendiri..sebab boleh makan banyak kali kan....

    thanks sharing...salam kenal dan salam ukhwah dari mommylina

    ReplyDelete
  2. SALAM CINTA HATI LINA

    NASI LEMAK ANTARABANGSA TU... BEZANYA LEBIH POPULAR DAN GLEMMER..

    ADA AIR TANGAN MOMMY MMG X BOLEH TANDING MASAKAN YG LAIN...

    MASAKAN MAKLAH YG PALING SEDAP...
    RINDU ARWAH MAK... HE HE HE

    AL FATIHAH

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN