BondeZaidalifahDotCom: Kursus Team building Taman Negara 3 hr 2 mlm

Kursus Team building Taman Negara 3 hr 2 mlm

8:30 am

Assalamualaikum

Hari Nie nak cerita pasal kursus kali ni...
Kursus Teambuilding dekat Taman Negara.


Bonde naik Dari pejabat cawangan BBST her sebab dekat dgn rumah..
Tiba-tiba bas problem pulak, lama menunggu di BBST mentara... Bas di selenggara.

Kami makan dulu Kat Medan Selera yg bersebelahan.
Mkn Ayam pandan+kangkong+timun+sambal
Lepas mkn kami dok bergambooo konon2 dah sampai hi hi hi....


<-------- aturcara="" p="" program="">
Bersama Anne Nasir

 
Mamat ni tak kenal nama.. kenal orgnya (Jab. Kewangan) Shrek Hijau, Anne & Bonde
kami tak sabra nak gerak....
 




P/S pic ni byk copy Dr shrek hijau punya fb dan Anne Nasir.

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN