BondeZaidalifahDotCom: "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"

"SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"

12:15 am

Jom baca....




Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali Muhammad.

















Assalamualaikum w.b.t.



http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/10/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html"> border="0" src="http://2.bp.blogspot.com/-OaR1N4QTbI0/VD0LfM8O8UI/AAAAAAAACAw/k8zjEEtF2YA/s1600/cats.jpg" height="358" width="400" />


KLIK BANNER UNTUK JOIN!




CARA JOIN:




1. Buat satu entri bertajuk "SEGMEN NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI"


2. Copy kod HTML yang disediakan di entri segmen.


3. Follow blog wawa.  *wajib*


4. Tinggalkan komen anda di ruang komen bawah ini.






ALERT!


- Wawa akan update senarai peserta seminggu sekali iaitu hari Isnin. Setiap update dari wawa nanti beserta dengan link follow para peserta. So, nanti korang just klik link tu untuk follow peserta lain.


- Wawa akan check satu persatu okay sebab nak elak daripada orang ambil kesempatan lain.


- Sebarang pertanyaan, boleh PM wawa dekat sini https://www.facebook.com/wadhihahabdhadi"> style="color: #6aa84f;">Facebook .






Mohon korang semua dapat support wawa ye. Selamat bersegmen!







~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. Assalamualaikum, wawa datang blog walking dan follow sini. Terima kasih sudi join dan support segmen pertama wawa :)

    Jangan lupa tunggu wawa update senarai peserta untuk di follow ya :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen ! :) Datang dari segmen yang sama. Done follow awak. Singgah follow sy jugak ye. peace :) http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yg sama.
    Dah follow :)
    Selamat menaikkan followers!

    Cahaya Alam Maya

    ReplyDelete
  4. Hai.. saya singgah dan follow dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2014/11/segmen-naikkan-follower-by-wawaabdulhadi.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN