BondeZaidalifahDotCom: JJCM YONG TAU FOO

JJCM YONG TAU FOO

5:30 pm

Assalamualaikum...
Tanggal 31 bulan 8 57... Tapi hari ini 31 bulan 8 14 semua cuti... Sempena meraikan Hari kemerdekaan ke 57.

So kemana Kami 1 family...
Coconut Shake
Kanda bawa jalan jalan yeah... Ke Melaka ..Yeayyyy first nak g coconut shake...( Alamak hari ni sampai lewat Kedai nak ttp sebab Ada Pasar mlm.)  Tp sempat jugalah.... Beli 3 cawan coconut shake.... for last order ade 4 kami ambil 3 cawan tak leh share sebab tak nikmat... kene minum sorang 1...
Alhamdulillah, Hilang rasa dahaga...
Kedai Makan Yong Tau Foo Bertam Perdana 

Destinasi ke dua...
Yong Tau Foo Bertam Perdana....Yong Tau Foo kat sini sedapppp... Yummy...  Kedai ni dibuka seawal jam 6.00 ptg..   Sekarang baru jam 5.30 ptg...
Ramai dah tunggu... depan kedai , bila buka je pintu kedai tu terus meyerbu...masuk....termasuklah kami...

hidangan Yong Tau Foo
We are Family sedang menikmati

 

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN