BondeZaidalifahDotCom: SELAMAT BERBUKA...

SELAMAT BERBUKA...

7:51 pm

Selamat berbuka, memandangkan kami sedang jalan2 pre shoping untuk raya kat JJ Seremban 2,

Kami sampai jam 4.00 ptg kami terus booking tuk berbuka puasa, tak mahu jadi seperti selalu kami tak dapat berbuka puasa kerana restauran yg ada dalam JJ ni semua full booking.

Kami rancang nak makan kat Chicken Rice Shop... sebab apa sebab I ♡ Chiken Rice...

Jadi booking kami pon last table... table 15..

Kami dah mula lepak kat table ni jam 6.45 ptg.. semua table dah reserve , tanda kat luar pintu masuk full booking...

Alhamdulillah kami dah booking awal.

TIPS UNTUK SEMUA....

Jadi bagi family2 yg nak keluar shoping tu, booking table awal2 rancang apa yg nak dimakan utk berbuka lebih awal... bila dah sampai terus booking table.

Selamat mencuba :)

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN