BondeZaidalifahDotCom: Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

3:32 pm

Jom baca....





ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join.. Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..



Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..

    Syarat : -
    1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli..
    2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
    3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
    4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
    5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
    Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
    | Ceritakan di sini |


    Keistimewaan blog sendiri -
    | Ceritakan di sini |

    # Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

    Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -

    -SAYA SUKA BACA ENTRI YG SELALU DI UPDATE DALAM BLOG ERAZFADLI.

    Keistimewaan blog sendiri KUMAHUITU.BLOGSPOT.COM -

    - ADA PRIVIEW NOVEL
    - ADA INFO JJCM

    ~ BONDE :) RIANG~

    Baca entri yang lain

    6 TEGURAN MEMBINA

    1. Terima kasih sebab sudi join.. Tapi ada bahagian tidak lengkap tu.. :)

      ReplyDelete
    2. TANG MANA ERAZ TAK NAMPAK HI HI HI

      ReplyDelete
    3. Tang Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM dan Keistimewaan blog sendiri.. Itu belum di isi.. :)

      ReplyDelete
    4. ada isi belah bawah tu...
      cuba tgk...

      ReplyDelete
    5. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

      http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

      ReplyDelete
    6. Singgah dari segmen sama..

      http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

      ReplyDelete

    ~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
    ~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
    ~Dari Bonde Senyum Riang


    [PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

    [PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

    Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

    Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

    Arkib Blog

    Babab.net

    JUMLAH PAPARAN HALAMAN