BondeZaidalifahDotCom: KENANGAN DIBUKIT FRASER..

KENANGAN DIBUKIT FRASER..

9:23 am

 
Kami sampai malam 28 hb... chek in lambat sudah, maklumlah tunggu fatin balik dari sekolah petang lagi...jadi dah sampai lewat malam, saje kat banglo kami lepak2 n minum2 sambil tengok panorama malam ....

Tejuk sangat... diluar sana hanya bertemankan cahaya dan kabus sejuk....Weeeehuuuuuu indahnya ciptaanmu Ya Allah... nikmat syukur yg tak terhingga.
 
Kepada anda diluar sana kakitangan Kerajaan bolehlah booking Banglo ni kat :
 
 
memang selesa sangat2... nanti bonde sharekan gambar 2 dalam dan luar bangle tersebut tunggu....

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN