BondeZaidalifahDotCom: 12 YEAR ANNIVERSARY WE ALL

12 YEAR ANNIVERSARY WE ALL

9:17 am

Assalamualaikum... dan selamat pagi....

Sejuknya di Bukit Fraser, firsttime datang sini...mmg teruja sangat. Kami ddk kat :

Rumah Peranginan Persekutuandi Bukit Fraser  


tu... untuk pejawat awam bayar rm 50 hinggit semalam di banglo bilik besar, memang murah sangat berbaloi...

Ok 1 Mac 2014 tahun ini adalah anniversary kami yang ke 12 tahun... masih bertiga kanda Hairul Nizam dan anakanda Fatin Nurhaziqah

Tahun ni adalah tahun untuk berjimat cermat, hadiah anniversary tahun ialah spendtime bersama family... memandangkan kami ni hari-hari bz mengalahkan PM masa untuk bersama tu macam kurang..

Bila mana siang kanda  kerja pejabat, malam kerja part time pulak jd broker ... nak tau broker apa???
adalah kecil-kecilan sahaja.

bercuti di Bukit Fraser pada 28-2-2014 dan keesokan harinya kami ke Cameron Highland pula... tempat sejuk saja...

hi hi hi jangan lupa doakan kebahagiaan kami berkekalan ya?

Tempahlah Rumah Peranginan Persekutuan di Bukit Fraser 


Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN