BondeZaidalifahDotCom: HARI NI HARI GAJI KELUAR...

HARI NI HARI GAJI KELUAR...

6:00 pm

 
Hari ni hari gaji keluar.... Syukur Alhamdulillah... Yeay yeah...
kanda nak belanja makan pizza hut I follow jer...
 
Tengok fatin, tak salin baju sekolah pon sebab baru habis mengaji kat umah ustazah sebelah, kami sampai dan terus ke Pizza Hut Nilai.. maklumlah kalau lambat sikit pasti lama nak tunggu , time gaji ni sure penuh dan  nak makan pon kene beratur panjang...
 
xmo xmo tunggu lama ..jadi zassss terus g.. nasib ada meja kosong syukur...
 
Disebabkan baru selang sehari makan pizza yg baru tu, bonde promote lah kat kanda ngan fatin mereka pon setuju... nak makan pizza baru tu "GOLDEN FORTUNE"
 
 

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN