BondeZaidalifahDotCom: JOM TENGOK DINOSOR KAT MARINA PUTRAJAYA

JOM TENGOK DINOSOR KAT MARINA PUTRAJAYA

12:53 pm

Cuti Isnin jalan2 tengok Dinosor kat Marina Putrajaya...
Dah mula lama dari 31 Ogos 2013.

Tp baru berkesempatan tengok... hu hu hu

Kene tunggu cuti, hari2 lalu tgk sigboardnya kat tepi jalan... simpang nak masuk Putrajaya tu..

Alhamdulillah hari ni dapat tengok bawa Along, Merul & Fatin

Jommm tgk gambarnya kat atas tu... Yang best Along belanja bonde semua2 terima kasih Along

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN