BondeZaidalifahDotCom: TO FAST TO FORIOUS 6

TO FAST TO FORIOUS 6

9:30 pm

Jom MOVIE....

HARI NI DAPAT MENONTON WAYANG BERDUA BERSAMA KANDA...
MOVIE APA????

MOVIE NI...

  

MOVIE RACING CAR...

MAKLUMLAH NAK TENGOK 1 FAMILY , FATIN TAK BOLEH MASUK SEBAB ADA 18 SG INI MOVIE...

MEMANDANGKAN FATIN FOLLOW CACA  BERCUTI BERSAMA AYAHNYA KE BUKIT MERAH... KAMI TINGGAL BERDUA, JD PELUANG INI DIAMBIL UNTUK MENONTON...

SAKIT TENGKOK TENGOK MOVIE NI... SEBAB...SEBAB... HI HI HI
DOK ELAK-ELAK KERETA MASA ADENGAN BERLUMBA (MACAMLAH KERETA TU NAK LANGGAR KITA KAN!!!!)

   

MEMANG BEST MOVIE NI!!!!

 ~ BONDE :) RIANG~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN