BondeZaidalifahDotCom: Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta

Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta

5:34 pm

SOKONG SEGMEN ERAZ'S
TAHNIAH UNTUK BLOGGER ERAZ'S NAK CAPAI FOLLOWER 1 JUTA



Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta

ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Semua ini bersempena blog ERAZ FADLI mencapai Pageview 1 Juta.. Segmen ini bermula pukul 2.30 Petang (Selasa - 16 April 2013 hingga 2.30 Petang (Rabu - 17 April 2013) sahaja.. 24 Jam!


DUA blogger yang bertuah akan mendapat Top-Up RM 5.. Pemilihan melalui Mr. Random.org..

    Syarat : -

  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli..


  2. Buat tajuk entri Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta..



  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..


  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..


  5. # Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..









    ~ BONDE :) RIANG~

    Baca entri yang lain

    15 TEGURAN MEMBINA

    1. balas kunjungan .. :) .. semoga berjaya . http://misssimple30.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      ReplyDelete
    2. selamat pagi! daris egmen yg sama datang membalas terjahan hehe. Best of luck ye (^_^)

      http://rusukiri.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      ReplyDelete
    3. dtg dr segmen yang sama
      http://eryati.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      ReplyDelete
    4. ibu amirul datang singgah
      http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      ReplyDelete
    5. Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Petang.. Terima kasih sebab sudi join Segmen Menang Bersama Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Senarai penuh penyertaan sudah disenaraikan.. Boleh semak di link ini : http://www.erazfadli.com/2013/04/senarai-peserta-menang-bersama-segmen.html

      Sementara menunggu senarai DUA Blogger bertuah, boleh blogwalking dulu! TQ very much!

      ReplyDelete
    6. Datang dari segmen yang sama..
      http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      ReplyDelete
    7. singgah dari segment sama

      http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      good luck.

      ReplyDelete
    8. Salam,baru sempat terjah ke sini,daripada segmen yg sama,
      http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html
      jemput join GA saya,
      http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

      ReplyDelete
    9. hye ... dari segmen yg sme http://mizzkeyna.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      good luck to you bonde !
      ^_^

      ReplyDelete
    10. balas kunjungan

      http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      ReplyDelete
    11. dah penah follow sini ;) J0m BW

      http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      j0m LIKE 0N9 shop sy

      http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271?ref=hl

      ReplyDelete
    12. Assalamualaikum w.b.t. dan Selamat Pagi.. Jom terjah entri ini - >
      http://www.erazfadli.com/2013/04/pemenang-segmen-eraz-fadli-sempena.html
      untuk semak siapa DUA Blogger yang bertuah menang Segmen ERAZ FADLI Sempena Pageview 1 Juta.. Tahniah!

      Terima kasih diucapkan kerana sudi join segmen anjuran Eraz.. Jika ada peluang, jumpa di segmen seterusnya..

      Terima kasih! ;D

      ReplyDelete
    13. as salam done follow back jom join segmen ni , first segmen by my friend :)

      http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

      ReplyDelete
    14. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

      http://www.mialiana.com/2013/04/menang-bersama-segmen-eraz-fadli.html

      ReplyDelete

    ~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
    ~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
    ~Dari Bonde Senyum Riang


    [PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

    [PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

    Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

    Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

    Arkib Blog

    Babab.net

    JUMLAH PAPARAN HALAMAN